Spelarbetyg: Manchester United – Swansea 1-1

Manchester United har spelat 1-1 mot Swansea, i en match som inte heller den kommer gå till historien. Matcher mellan Manchester United och Swansea tenderar att inte göra det. Vad som borde blivit tre poäng slarvades bort på grund av en onödig frispark, som förvaltades alldeles för bra av Swanseas Gylfi Sigurdsson.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea: 6

Tvingades stå för ett flertal fina räddningar i första halvlek. Inget som han inte ska ta, men ändå bra räddningar. Ett par okaraktäristiska misstag också, om än av mindre dignitet och som ej straffade sig. Chanslös på målet.

Ashley Young: 6

Fick tidigt flytta över på vänsterkanten. Hyfsat aktiv offensivt och med bra koll bakåt utan att glänsa.

Eric Bailly: 6

Utbytt 59.  Såg tyvärr ovanligt stabbig ut i första halvlek. Lyckades få bort det mesta, men känslan var inte lika stabil som man vant sig vid. Utbytt skadad.

Daley Blind: 6

Marginellt bättre än Bailly, och fick också vid ett par tillfällen visa sin fina vänsterfot när han spelade sig ur trånga lägen. En okej insats.

Luke Shaw: N/A

Utbytt 9. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Michael Carrick: 5

Skyddade inte backlinjen lika bra som han brukar. Passningsspelet var som det brukar, av bra klass, men det gav inte heller så mycket. Till viss del på grund av dålig rörelse hos anfallarna, men han valde också oftast att spela safe.

Ander Herrera: 6

För orörlig i första halvlek. Spelade upp sig i andra och försökte som han brukar. Dock dålig effekt på försöken. Måste ha sprungit bra mycket mer än Carrick på planen.

Jesse Lingard: 5

Sprang som vanligt mycket, tyvärr inte speciellt rätt den här dagen. Ett farligt skott som smet utanför, i övrigt så gott som osynlig.

Wayne Rooney: 6

Säker straff, stabilt spel utan att glänsa – tar en frispark som om han vore 16 igen. Den var sÃ¥ onödig att ger att jag funderade pÃ¥ att sänka till en femma enbart pÃ¥ grund av den. Men sett över hans 80 minuter var han ändÃ¥ godkänd, framförallt defensivt.

Anthony Martial: 6,5

Den som försökte mest framåt, även om han inte fick ut speciellt mycket. Bra framspelning till Rashford vid straffen, och ett flertal fina löpningar in från vänster. Men det lilla sista saknas.

Marcus Rashford: 5

Filmade till sig straffen som gav 1-0. I övrigt på språng utan att få speciellt mycket boll, men när han väl fick boll hände det heller inte så mycket.

Antonio Valencia: 6,5

Inbytt 9. Tvingas tidigt in i matchen på grund av Shaws skada. Skapar mer chanser än den offensiva fyran gör ihop. Tyvärr sa det inte så mycket idag