Om det blir final… så bjuder vi in till stor supporterfest

OM vi går till final i Europa League så kommer Muss att arrangera Sveriges hittills största supporterträff med möjlighet för förfest, se matchen på stället (för er utan biljetter) och efterfest/gravöl!

Allt med före detta spelare, media på plats, souvenirförsäljning, god öl och härlig stämning!

Håll er uppdaterad här och på andra sociala medier!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS