Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Manchester United till Stockholm 24 maj: Muss kallar till supporterfest

Onsdagen den 24 maj kommer Manchester United att spela final i Europa League mot holländska Ajax på Friends Arena i Stockholm. Manchester United Supporters Club Scandinavia, officiell supporterklubb i Skandinavien, kommer därför att bjuda på tidernas supporterträff i Stockholm genom sin svenska dotterförening Manchester United Swedish Supporters.

Supporterträffen anordnas i samarbete med RedArmyBet på Restaurang MODIS i Solna, nära Friends Arena.

För dagen kommer det att finnas speciella gäster, media och en buss från Nya Carnegiebryggeriet med bryggeriets bästa utbud av öl. Det kommer även att anordnas tävlingar med priser från MUSCS och RedArmyBet. Bland gästerna är Pete Boyle, supporterprofil, och Brian McClair, tidigare spelare och ansvarig för ungdomsakademin, redan klara.

All information om eventet kommer att finnas på muss.se/final, en sida som uppdateras löpande.

Den svenska supporterklubben är givetvis väldigt glada över att få se Manchester United spela en europeisk cupfinal i Stockholm. Senast klubben spelade tävlingsfotboll i Sverige var i november 1994, när man mötte IFK Göteborg.

Biljettförsäljningen kommer att ske via billetto.se med start fredag 12 maj klockan 16.00.

muss.se/final