Reserverna: Man Utd – Tottenham 3-2

Uniteds reserver avslutade säsongen på ett bra sätt efter en 3-2 seger mot Tottenham på Old Trafford. Joshua Harrop fullbordade sitt hattrick när han avgjorde med tre minuter kvar av ordinarie tid.

United hade inget att spela för medan Tottenham behövde undvika en förlust med ungefär tio mål för att hålla sig kvar så det var en tämligen avslappnad match vi fick bevittna på Old Trafford. På läktaren fanns bland annat Jose Mourinho. Han fick se en första halvlek där Josh Harrop satte halvlekens enda mål, i slutet av halvleken stod han för ett välplacerat skott som letade sig in i mål.

United, som såg lite intressantare ut framåt med nytillkomna från U18-laget, släppte dock in en kvittering direkt i den andra halvleken. Några minuter senare hade Spurs vänt matchen när Shashoua avslutade säkert förbi Pereira i Unitedmålet.

Men detta var Harrops kväll, och med tio minuter kvar kvitterade han elegant efter en fin vändning inne i straffområdet. Och med endast tre minuter kvar av ordinarie tid så fullboerdade han sitt hattrick genom ännu ett fantastiskt mål och såg till att United tog tre poäng och slutade på en någorlunda respektabel sjätteplats i tabellen.

Vi fick se ett lite mer spännande United. Med några tillskott från U18-truppen som gav färg åt detta färglösa lag. Det behövdes sannerligen och det gör att, även om United troligtvis inte slåss om reservtiteln nästa säsong, att laget definitivt kommer vara mycket starkare.

Intressant att Harrop stod för ett hattrick framför ögonen på Mourinho. Sedan tidigare har Scott McTominay fått plats på a-lagsbänken, kanske är det dags för Harrop nu då Harrop, även om han är ojämn, besitter en större offensiv kompetens än vad McTominay gör.

Manchester United – Tottenham 3-2 (1-0)

Uniteds mål: Harrop (37, 79, 87)
United: Pereira; Warren (Hamilton 55), Poole, Borthwick-Jackson, Olosunde; Kehinde, Willock; Gribbin (Dearnley 65), Redmond (Buffonge 81), Harrop; Bohui