Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United till Dublin i sommar

Manchester United har idag meddelat att det blir ytterligare en träningsmatch i sommar. Den 2 augusti kommer United spela mot italienska Sampdoria i Dublin.

Matchen spelas på Dublin Stadium med avspark 20.45.

Med matchen på Irland inbokad har United nu sju träningsmatcher på sommarens program. Sedan tidigare är det klart att United ska spela fem matcher i USA och dessutom en match i Norge.

Försäsongen inleds den 15 juli med match mot LA Galaxy. Sedan ska United möta Real Salt Lake, Manchester city, Real Madrid och Barcelona på olika platser i USA. I slutet på juli är United tillbaka i Europa och den 30 juli är det match mot Vålerenga i Oslo.

Ytterligare en match innan Premier League drar igång helgen 12-13 augusti kan adderas. Detta om United vinner mot Ajax i Europa League-finalen på onsdag. Europa League-vinnaren kommer nämligen att spela Uefa Super Cup mot Champions League-vinnaren den 8 augusti.