Många döda i bombdåd i Manchester

Våra tankar går till vårt älskade Manchester.

Vi vaknar denna tisdag till hemska nyheter som berättar att minst 22 människor – däribland många barn – dog och ytterligare 59 skadades på en konsert i Manchester sent igår kväll. En självmordsbombare utlöste en bomb på en konsert med Ariana Grande. Polisen bekräftar att gärningsmannen dog i dådet och att det utreds som ett terroristdåd.

Hemska, hemska nyheter.

Våra tankar och vår kärlek går till alla som drabbats av dådet och även till staden Manchester.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS