Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Information gällande resor och matchbiljetter säsongen 2017/2018

Samtliga som beställer resor/matchbiljetter via supporterklubben under säsongen 2017/2018 måste vara medlem i både MUSS/MUSCS och i MUFC England.

Om du inte redan är medlem i supporterklubben kan du bli det här.

Kravet på medlemskap i MUFC England är ett krav nedskrivet i reglerna för officiella lokala avdelningar, i huvudsak för att motarbeta svartabörshandeln.

Medlemskapet i MUFC England kan du teckna via oss på United.no eller via Manchester Uniteds officiella hemsida. Vår lösning är en kraftig förenkling av det du måste göra om du förnyar/tecknar medlemskap genom Manchester United. Samtidigt så ordnar vi så att medlemskapen kopplas samman och kommer att visas automatiskt i din profil på United.no så fort alla registreringar är gjorda. Kontrollera att dina kontaktuppgifter är korrekta på din profil på United.no så att Manchester United skickar paket/medlemskort till rätt adress.

Vi kan erbjuda två olika medlemskap genom oss: Full Official Membership och Official Membership Lite. Den förstnämnda innehåller ett supporterpaket, medan sistnämnda innehåller enbart ett medlemskort och är ett billigare alternativ.

Oavsett vilket alternativ du väljer så är du berättigad att använda supporterklubbens säsongkort säsongen 2017/2018. Samtidigt så kvalificerar du dig till att söka på kvoten vi har på matchbiljetter som världens största supporterklubb.

Vi rekommenderar starkt att förnyelse/registrering i MUFC England sker så snabbt som möjligt om du planerar en Manchester-resa nästa säsong, så att du har allt klappat och klart i god tid.

Spelschemat för säsongen släpps onsdagen den 14 juni och vi startar försäljningen av resor och biljetter samma dag.

Har du redan förnyat eller registrerat dig direkt hos Manchester United, samtidigt som ditt engelska medlemsnummer inte visas på din profil på United.no, så kan du koppla samman dina medlemskap genom att fylla i detta formulär.

När du bokar din resa via supporterklubben måste du alltså vara medlem i MUFC England. Är du huvudbokare och har medresenärer så gäller samma sak även för dem. Dina medresenärer behöver dock inte vara medlem vid bokningstillfället, men en efterregistrering MÅSTE ske inom en vecka och innan slutbetalning sker.

Om medlemsnummer i MUFC England inte uppges före slutbetalningen genomförs, kommer ett tillägg på 200 NOK adderas per person.

Muss/MUSCS kommer då att stå för själva medlemsregistreringen i MUFC England och du/ni kommer då få hemskickat ett medlemskort från MUFC England till den postadress du är registrerad på i din profil på United.no (Muss/MUSCS).

Om registrering sker genom resebeställningen så blir medlemskapet automatiskt ett Membership Lite.

Från och med nu kan du alltså söka på den extra kvoten av matchbiljetter som supporterklubben har blivit tilldelad genom ditt medlemskap i i MUFC England. Blir du tilldelad biljett så är detta utanför supporterklubbens ansvar och du kommer då att få din matchbiljett registrerat på ditt medlemskort. Detta innebär också att du själv blir ansvarig för att ordna övriga detaljer kring din resa. Man är då inte i kontakt med supporterklubben (Muss/MUSCS) annat än under själva beställningen och betalningen av dessa biljetter. Allt annat går direkt mot Manchester United.

Frågor? Kontakta oss!