Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Real och Inter vill ha mer pengar för Morata och Perisic; Lindelöf tackar Benfica

Victor Nilsson Lindelöf är på plats, vilket betyder att Manchester United kan ställa in siktet på nästa värvning. Real Madrids anfallare Álvaro Morata och Inters ytter Ivan Perisic är de hetaste spåren just nu. De båda klubbarna vill dock ha rejält betalt för att släppa sina spelare.

Independent: Real kräver 90 miljoner euro för Morata

Manchester United hade hoppats att kunna presentera Álvaro Morata den här veckan. Det ser emellertid inte ut att bli någonting med det. Detta då Real Madrid kräver 90 miljoner euro (78 miljoner pund) för att släppa sin anfallare. Därmed blir övergången inte klar den här veckan, skriver Miguel Delaney för Independent.

United och Morata ska vara eniga om det personliga avtalet och önska en snabb affär. Real Madrid har emellertid ingen större önskan att sälja anfallaren och sitter lugnt i båten. Detta är inte helt i linje med tidigare uppgifter, som indikerade att Real ville sälja för att finansiera ett köpa av Kylian Mbappé.

Morata ska gifta sig i Venedig på lördag, så möjligheten att lösa övergången den här veckan ser ut att vara borta.

BBC: United och Inter långt ifrån varandra om Perisic

Samtidigt rapporterar BBC:s Simon Stone att United fortsätter samtalen med Inter om Ivan Perisic. Här förefaller parterna vara långt ifrån varandra. United ska värdera spelaren till 30 miljoner pund. Inter kräver 44 miljoner, nästan 50 procent mer än Uniteds värdering.

Stone skriver också att United inte är intresserade av Monacos Fabinho, så honom kan vi nog glömma.

Spelschema och supportrar

Spelschemat för Premier League publicerades igår. Det är många faktorer att ta hänsyn till när spelschemat konstrueras. En faktor som närmast ignoreras är supportrarna.

Systemfel kan bromsa videodomarna

Frågan är när och inte om videodomare introduceras i toppfotbollen. Enligt Telegraph kan den tänkta introduktionen under kommande säsongen emellertid bromsas.

En anledning till detta ska vara att ett systemfel begicks då Raphaël Varane blev utvisad mot England. Då föreföll matchdomaren rådfråga videodomaren innan han fattade sitt beslut, något som inte är tillåtet. Domaren ska fatta sitt beslut och sedan ska videodomaren kliva in och ändra det ifall det var uppenbart felaktigt.

Ett ytterligare krux är att det just nu finns två konkurrerande system. Ett där domaren själv tittar på video och ett annat där han kommunicerar med en videodomare.

Premier League-nyheter

Southampton har sparkat managern Claude Puel.

Everton har värvat målvakten Jordan Pickford från Sunderland.

Harry Maguire lämnar Hull för Leicester.

Däremot blir det ingen flytt till Leicester för Jonny Evans. West Brom ska ha nobbat ett bud på tio miljoner pund.

Så lite Lindelöf

Vi avslutar dagens nyhetssvep med lite blandat om Victor Nilsson Lindelöf.

Lindelöf tog till Instagram för att tacka Benfica.

Även Lindelöfs sambo (fru?) Maja Nilsson tackade Benfica.

Annars var hon på privat Stadium Tour på Old Trafford.