Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Times: United planerar för Ronaldos återkomst

Vi kan nog slå fast att det kommer att handla om Cristiano Ronaldo den här sommaren. De flesta är överens om att Ronaldo faktiskt har meddelat Real Madrid att han vill lämna klubben. Däremot tror de flesta ändå att Ronaldo i slutändan blir kvar i Real.

Om det nu skulle bli en flytt för Ronaldo så är Manchester United givetvis ett hett alternativ. Idag skriver Duncan Castles för Sunday Times att United planerar en värvning av Ronaldo.

Castles har av allt att döma god kontakt med Jorge Mendes, som är agent både för Ronaldo och Uniteds manager José Mourinho. Om Ronaldo är tillgänglig så uppges han toppa Mourinhos önskelista.

Det uppenbara alternativet till United, förutsatt att Ronaldo verkligen menar allvar med att lämna Real, är PSG. Kina nämns också men det förefaller inte vara så värst troligt.

Kommer Ronaldo spela för Manchester United säsongen 2017/18? Mest troligt inte.

Vi minns hur det slutade senast United jagade Ronaldo…

Samtidigt påstår den vilt svingande Di Marzio att Ronaldos önskan är att återvända till United.

Sociedad bekräftar intresse för Januzaj

Adnan Januzaj har av allt att döma ingen framtid i Manchester United.

”Det är sant att vi är intresserade,” bekräftar Real Sociedads president Jokin Aperribay enligt Manchester Evening News. ”Men vi är inte i samtal med Manchester om honom. Vi väntar på Manchesters beslut och sedan kommer vi att agera. Det finns fler lag som är intresserade och att värva honom blir inte enkelt.”

Back in black

Manchester Uniteds bortatröja säsongen 2017/18 är svart. För att fira detta har United slängt ihop en video med höjdpunkter i svart.