Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktena är falska; Morata arg på Zidane; Neville vill ha Rooneybesked

Anthony Martial är arg på ryktesspridare, Álvaro Morata är arg på Zinedine Zidane och Gary Neville är arg på att vi inte vet vad som sker med Wayne Rooney.

I gladare nyheter ska en fransk 16-åring vara klar för United.

Martial: Ryktena är falska

Den senaste tiden har det florerat rykten om att Anthony Martial är aktuell för en flytt till Arsenal. Nonsens, givetvis. Detta bekräftar Martial själv på Twitter.

”Ryktena är falska,” skriver den franska anfallaren.

Efter den gångna säsongen har United givetvis ett stort sparkapital i Martial.

Arg Morata avbryter smekmånad

Álvaro Morata vill, precis som alla som inte ljuger, givetvis spela för Manchester United. Real Madrid tycker emellertid att han ska spela för Real Madrid. Det får Morata att agera. Den franska anfallaren rapporteras ha avbrutit sin smekmånad för att återvända till Madrid för att övertyga Real om att sälja.

Enligt James Ducker på Telegraph så ska det finnas en misstanke hos United att Real använder Morata för att stärka möjligheterna att värva David de Gea. Att Reals partiorgan Marca tidigare i somras basunerade ut att Real inte har några planer på att värva målvakten skulle kunna vara en bluff.

Samtidigt hänvisar Ducker till rapporter i Italien som säger att Ivan Perisic inte vill skriva nytt kontrakt med Inter. United ska ha Perisic på önskelistan men inte till det pris som Inter kräver. Sannolikheten för en värvning får bedömas som liten. Om Inter inte får in pengar på annat sätt kan de dock bli desperata, då Inter måste redovisa ett nollresultat eller bättre för att uppfylla Financial Fair Play-kraven.

Tillbaka till Morata så menar Diario Gol, en källa jag inte har någon koll på alls, att anfallaren ska vara arg på Reals tränare Zinedine Zidane. Den franska tränaren påstås har varit orättvis mot Morata och Karim Benzema ska ha favoriserats. Detta trots löften förra sommaren om att Morata och Benzema skulle konkurrera på lika villkor.

Neville vill ha besked om Rooney

Efter Europa League-finalen i maj sa Wayne Rooney att han ”mer eller mindre” hade bestämt sig om framtiden. En dryg månad senare har vi inte hört något mer.

”Du vill inte skapa utrymme för spekulation runt så stora spelare,” säger Gary Neville till BBC.

”Jag är överraskad att [situationen] inte har hanterats. Du vill inte ha den spekulationen hängande under en försäsong, för varenda presskonferens och mediasession kommer att vara överfull med frågan om han stannar eller går.”

Traoré rapporteras vara klar för United

I Frankrike rapporteras nu att Aliou Traoré – som vi skrev om i förra veckan – ska ha skrivit på ett fyraårskontrakt med United. Det första året är ett lärlingsår med tre år som proffs.

Traoré är 16 år gammal och är givetvis påtänkt för juniorlaget.

Reserverna mot Oldham

Uniteds reserver har adderat en träningsmatch mot Oldham till kalendern.

Leeds köper tillbaka sin arena

Leeds meddelar att klubben har köpt tillbaka Elland Road. Stora nyheter för en klubb som åtminstone jag saknar i Premier League. Viva Hate!