Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Zlatans kryptiska meddelande; Ronaldinho showade men United vann

Så har Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Manchester United formellt löpt ut. Samtidigt noterar vi att Manchester Uniteds legender vann mot Barcelonas legender. Och så gillar vi Marouane Fellainis semesterbild.

Zlatans kryptiska meddelande

Igår var sista dagen som Zlatan Ibrahimovic var Manchester United-spelare, förutsatt att han inte skriver på ett nytt kontrakt någon gång i framtiden.

”Jag kom. Jag sa. Jag erövrade,” postade Zlatan på Instagram.

Meddelandet kan tolkas som att Zlatan meddelar att han är klar i United. Vi får helt enkelt vänta och se hur det blir med den saken.

Manchester Uniteds hemsida noteras nu Zlatan som en spelarförlust med noteringen att kontraktet har löpt ut. United passade också på att plocka bort Zlatan från spelartruppen på sin hemsida.

Ronaldinho lekte när United vann

Manchester Uniteds legender var igår i Barcelona för att spela match mot Barcelonas legender (obligatorisk protest mot benämningen legender). Ronaldinho hade lekstuga mot Jesper Blomqvist.

Men om Ronaldinho skrattade bäst så var det Blomqvist som fick skratta sist. Blomqvist gav nämligen United ledningen i en match där United till slut vann med 3-1. Karel Poborsky satte 2-0 och Dwight Yorke utökade till 3-0 innan Barcelona reducerade sent.

Ingen speltid för Pereira i U21-EM

Igår avslutades U21-EM då Tyskland vann med 1-0 mot Spanien i finalen. Manchester United hade en representant i turneringen i form av den portugisiska målvakten Joel Pereira. Han lämnade dock turneringen utan speltid.

Portugal slutade tvåa i sin grupp bakom Spanien. Det räckte dock inte till semifinal, då Tyskland tog platsen som bästa gruppspelstvåa på bättre målskillnad.

Några värvningar

Manchester United fortsätter att inte värva men andra lag i Premier League är mer aktiva. Watford har värvat den österrikiska U21-målvakten Daniel Bachmann från Stoke och den spanska högerbacken Kiko Femenía från Alavés.

Även Huddersfield har plockat in en ny målvakt, i form av Danmarks Jonas Lössl på lån från Mainz.

Fellainis semesterbild

Vi avslutar med Marouane Fellainis semesterbild.