Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lukaku tackar Everton; Pogba badar reporter; Johnstone nära Villa; Perisic bubblar upp

Embed from Getty Images

Manchester United är som bekant på andra sidan Atlanten, närmare bestämt i Los Angeles, där man förbereder sig för säsongens första träningsmatch. Romelu Lukaku är inte officiellt en United-spelare, men belgaren har nu tackat Everton för tiden i klubben. Samtidigt passar hans polare Paul Pogba på att putta en ESPN-reporter i vattnet. 

Lukaku säger tack och farväl

Manchester United har, som ingen troligen missat, meddelat att man är överens med Everton om en övergång för Romelu Lukaku. Belgaren lär presenteras officiellt när som helst och han har nu tagit farväl av Everton. Han gjorde det med en video och en text på Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/BWWDVXIgXK1/

..och berömmer Zlatan

Lukaku pratade, som vi tidigare nämnde, med ESPN om sin flytt till Manchester United. Han passade då på att ge sin företrädare i anfallsrollen, Zlatan Ibrahimovic beröm.

”Han gjorde ett fantastiskt jobb för klubben.”

”Han var huvudpersonen i Manchester United. Han är en person jag ser upp till och som jag lär mig av då vi delar agent. Nu som då skickar han tips till mig och det hjälper mig att bli bättre.”

”..men jag är Romelu Lukaku. Jag kommer att fylla upp anfallspositionen på mitt sätt, men jag vet att jag måste jobba hårt och leverera mer än jag någonsin gjort. 

Samtidigt som Lukaku inte vill prata om kommande säsong och förväntningarna på den alltför mycket konstaterar han ändå att han kommit till en klubb där laget är störst, inte individen.

”Hos Manchester United är laget det viktiga. Klubben måste vinna titlar och alla måste göra sitt yttersta för att vinna de titlar klubben alltid vunnit”

Pogba och plurret

Mera från ESPN. Paul Pogba passade, i samband med att han spelade ”Sten, sax, påse” med Lukaku och ESPN:s reporter Alexis Nunes, på att putta Nunes i poolen.

Sam Johnstone nära Aston Villa

Lite mer från ESPN? Okej. Manchester United fjärdemålvakt (ja, han är det), Sam Johnstone, är på väg att lämna klubben. Det rör sig inte om någon transfer, om vi ska tro ESPN, utan om en ny utlåning till Aston Villa, där han som bekant spenderade vårsäsongen. Hur det ska kunna ses som en förnuftig lösning låter vi vara osagt. Johnstone är 24 år gammal och lär inte vara i närheten av speltid i United varken denna säsong eller i framtiden.

Embed from Getty Images

Perisic är fortsatt ljummen

Redan i våras talades det om en övergång till Manchester United för Ivan Perisic. Sedan hette det att Inter skulle behöva sälja kroaten för att klara de ekonomiska krav som ställs på proffsklubbarna. Sedan talades det om att Inter minsann inte behövde sälja Perisic. Nu, när Nemanja Matic-spåret är iskallt, tinar medierna åter upp Perisic. I alla fall litegrann. Inters tränare Luciano Spaletti ska hålla samtal med sina spelare under inledningen av försäsongen, och då även prata med Perisic.

”Jag kommer att prata med alla spelare. De som fått mer uppmärksamhet än andra kommer jag förstås att prata extra med.”

”Jag ska prata med honom. Jag räknar med honom. Samtidigt måste vi förstå hans intentioner. Det vore inte trevligt att få höra att han vill lämna, vi får se.”

Embed from Getty Images

Perisic själv lade upp en så kallad händelse på Instagram med hashtaggen #destinationunknown. Vi får väl se.

Hett i L.A.

Som många säkert minns så ställde vädret (och planernas skick) till det för Manchester United i Kina ifjol. Mötet med Manchester city ställdes in, bland annat. Nu verkar United få räkna med en annan form av extremt väder. Det är nämligen osedvanligt hett i Los Angeles.

Ni som är bekväma med er Fahrenheitskala räknar förstås snabbt ut att det var 37 grader varmt och att det kommer att fortsätta vara höga temperaturer kommande vecka.