Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Redmond till Scunthorpe på lån

Uniteds mittfältare Devonte Redmond lånas ut till League One-klubben Scunthorpe United. Lånet sträcker sig fram till januari.

20-årige Redmond, som är född i Manchester, inledde som så många andra framgångsrika Manchester-spelare i den lilla klubben Fletcher Moss Rangers. Redmond kom sedan till Manchester United och presenterade sig snabbt som en teknisk yttermittfältare men på senare tid har Redmond slagit sig in som innermittfältare, och har de senaste säsongerna utgjort en del av stommen i Uniteds reservlag.

Detta blir första gången som Redmond, som fyller 21 i september, blir utlånad. Han kommer att bära tröjnummer 18 i League One-klubben Scunthorpe United. Lånet sträcker sig fram till januari men det kan förmodligen bli aktuellt att förlänga lånet om så krävs. Det känns rätt i tiden att Redmond får komma ut och spela lite seniorfotboll.