Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Telegraph: Herrera närmar sig nytt långtidskontrakt

Embed from Getty Images

Under USA-turnén passade Manchester United på att förhandla med Ander Herreras representanter om ett nytt långtidskontrakt. Det rapporterar James Ducker för Telegraph.

Mittfältaren Herrera blev Unitedspelare sommaren 2014. Han har kopplats samman med Barcelona men enligt Ducker ska United och Herrera närma sig en lösning.

Herrera har ett år kvar på det kontrakt han signerade 2014 men det finns ett optionsår, så det finns gott om tid att hitta en lösning.

Den här säsongen förväntas Herrera vara en av spelarna som tar hand om kaptensbindeln när ordinarie kapten Michael Carrick inte spelar. Paul Pogba, Chris Smalling och Antonio Valencia är andra spelare som kan tänkas dela på ansvaret som assisterande kapten. José Mourinho har bekräftat att han inte har någon uttalad vicekapten.

Zlatan vill stanna i Europa

En potentiell framtida destination för Zlatan Ibrahimovic är LA Galaxy. En flytt till Amerika är emellertid inte aktuell just nu, det säger Galaxys chef Chris Klein, enligt Sports Illustrated.

Zlatan ska ha bestämt sig för att fortsätta karriären i Europa. När Zlatan en dag ändå känner för att flytta till USA ska LA Galaxy ha första tjing på anfallaren.

Bale till United? Glöm det

”Det är en löjlig, korkad historia,” säger Gareth Bales agent Jonathan Barnett till BBC angående ryktena som placerar Bale i Manchester United.