Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mitten: Zlatan Ibrahimovic skriver på för United i veckan

Embed from Getty Images

Zlatan Ibrahimovic återvänder till Manchester United och kontraktet kan signeras redan veckan som kommer, det rapporterar pålitlige Andy Mitten för ESPN.

Det har en tid varit förväntat att Zlatan ska signera nytt kontrakt med United. Att kontraktet ändå kommer så här pass tidigt ska bero på att Zlatans knäskada läker snabbare än förväntat, även om det inte preciseras när den svenska anfallaren kan vara tillbaka i spel.

José Mourinho uppges hela tiden ha önskat att Zlatan ska få nytt kontrakt. Förutom det bidrag som Zlatan ger på planen ska Mourinho även uppskatta svenskens inflytelse i omklädningsrummet.

Notabelt är att Zlatan uppges få en markant lägre lön den här säsongen än han hade under förra säsongen. Dessutom menar Mitten att Romelu Lukaku nu ses som Uniteds ledande anfallare.

Återstår att se hur Zlatan Ibrahimovic passar in i den här säsongens Manchester United. Klart är dock att det finns utrymme i truppen för fler offensiva spelare. Utöver Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata och Marcus Rashford som har startat i de två första ligamatcherna har United egentligen bara Anthony Martial och Jesse Lingard som alternativ. Möjligen kan vi addera Andreas Pereira till ekvationen, men han har primärt använts i defensivare roller av Mourinho.