Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Zlatan Ibrahimovic har skrivit på för Manchester United

http://gty.im/645644810

Zlatan Ibrahimovic har idag signerat ett nytt ettårskontrakt med Manchester United. Den svenska anfallaren får den här säsongen nummer 10.

Zlatan skrev på för United inför förra säsongen, då han sköt 28 mål på 46 matcher. Höjdpunkterna inkluderade de avgörande målen i Community Shield och i ligacupfinalen.

Slutet blev inte lika roligt, då Zlatan – som vi alla vet – klev av med en allvarlig knäskada i Europa League-matchen mot Anderlecht. Då Zlatan var skadad valde United att inte utnyttja det optionsår anfallaren hade på sitt kontrakt. Nu är emellertid parterna överens om ett nytt kontrakt och Zlatan Ibrahimovic kommer återigen att klä sig i den finaste röda tröjan.

Zlatan Ibrahimovic:

Jag är tillbaka för att avsluta det jag startade. Det var alltid min och klubbens intention att jag skulle stanna. Jag kan inte bärga mig för att vara tillbaka på Old Traffords plan, men jag vet också att jag måste bida min tid och säkerställa att jag är redo. Jag har jobbat hårt och och kommer att fortsätta göra så för att säkerställa att jag är i bästa möjliga slag för min återkomst på planen.

José Mourinho:

Vi är jätteglada att Zlatan är på väg att rehabilitera sig och vi är lika glada att få tillbaka hans ambition och erfarenhet. Efter hans bidrag förra säsongen förtjänar han vår tillit och vi kommer att tålmodigt vänta på att han ska komma tillbaka. Jag tvivlar inte på att han kommer att vara viktig under andra delen av säsongen.

Någon officiell prognos för när Zlatan kan vara tillbaka på planen finns inte. Väldigt lösa rykten har sagt att han själv hoppas vara tillbaka den 28 oktober, då United möter Tottenham på Old Trafford. Men det är i nuläget ren spekulation.

Andy Mitten avslöjade i söndags att ett nytt kontrakt för Zlatan var nära förestående. Då meddelades att Zlatans rehabilitering går bättre än förväntat, så vi får utgå från att det stämmer.

Zlatan Ibrahimovic he is Swedish hero,
On a free from PSG he cost us fucking zero,
Six foot five, hard as fuck,
He gets the reds excited,
Stick your city up your arse,
Cause we are Man United, we are Man United, we are Man United.

Så säger vi då välkommen tillbaka till Zlatan Ibrahimovic!