Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Karlstad den 17 september

Är du i närheten av Karlstad den 17 september? Häng då med till Muss Karlstads supporterträff, och heja fram United till seger med dina kamrater.

Muss Karlstad kallar till supporterträff den 17/9

Match: United-Everton
Matchstart: 17.00
Samling: 16.00
Plats: O’Learys Karlstad
Adress: Drottninggatan 14
Telefonnr: 054-218500

Ett erbjudande med burgare + Öl/alkoholfritt kommer att finnas.

Anmälan sker direkt till O’Learys via telefon där man bokar genom referens i namnet Martin Jordanskog

Välkomna!

Specialpris på tröjor

Se hit! Supporterklubben (MUSCS/Muss) erbjuder ett specialpris på årets hemmadräkt till alla i Muss Karlstad som också är medlemmar i den skandinaviska supporterklubben. Priset är 599:- NOK. Klicka på bilden nedan för att utnyttja erbjudandet.

Erbjudandet gäller till och med den 17 september 2017.


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.