Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning: Swansea väntar i Ligacupens fjärde omgång

Embed from Getty Images

Manchester United städade enkelt av Burton Albion hemma på Old Trafford i Ligacupens tredje omgång. Direkt efter matchen hölls också lottningen, och det blev Swansea på bortaplan för United. Matchen kommer spelas i vecka 43, antingen tisdag 24 eller onsdag 25 oktober.

För United var Burton den första motståndaren i årets ligacup, de lag som har Europaspel går ju in i cupens tredje omgång. Swansea däremot gick in i den andra omgången, då de slog ut Milton Keynes Dons med 4-1 på bortaplan. Igår, tisdag, vann de sin match i tredje omgången då man vann borta mot Reading med 2-0.

Lagen har som ni säkert kommer ihåg redan mötts en gång på Liberty Stadium den här säsongen. Den 19 augusti vann United med 4-0, efter mål av Bailly, Lukaku, Pogba och Martial.

I cupsammanhang ligger dock Swansea på plus, dock har lagen bara mötts en gång. I FA-cupens tredje omgång 2014 vann Swansea med 2-1 på Old Trafford, den kommande matchen blir däremot lagens första möte i Ligacupen.

Lottningen i sin helhet:

Swansea – Manchester United

Tottenham – West Ham

Chelsea – Everton

Arsenal – Norwich City

Bristol City – Crystal Palace

Manchester City – Wolves

Leicester – Leeds

Bournemouth – Middlesbrough