Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tre pinnar och slutspel here we come

Embed from Getty Images
Benfica är som en sån där jobbig figur som inte riktigt lärt sig det social samspelet, men ändå alltid ska vara med på allt, oavsett vad det gäller. Ibland har det blivit kaos (som 2011), men oftast har en lyckats låta honom vara med och efteråt kunnat säga ”det viktigaste är inte att vinna utan att delta”.
Efter de enkla treorna mot Basel och CSKA kan United ställa ut skorna i Lissabon utan någon avtryckare mot tinningen, men samtidigt vore det skönt att överhuvudtaget slippa tänka på några knivar mot strupar överhuvudtaget.
Vinst i kväll och avancemanget är klart. Så enkelt är det. Och med tanke på Benficas inledning i CL ligger vägen öppen.
Apropå Mourinho – för det är ju hans order som ska lydas på vägen – och hans framtid i United har han snackat om att det här inte blir hans sista klubb. Och även om det känns märkligt (lite som att säga till frugan att det här inte blir den sista frugan) så är det helt naturligt. Dels in this day and age och dels för att det är just José.
Än mer intressant är då att föreställa sig vem som ska ta över. Men det dröjer ett tag innan vi behöver fundera på det på allvar. Först ska vi ta hem lite fler titlar under Den Arges ledning.