Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Stoke City – Manchester United 1-0

United reste den korta vägen till Stoke-on-Trent för match i U18-Premier League Cup mot Stoke City. Det visade sig bli en tuff uppgift och United fick se sig besegrade då hemmalaget vann med 1-0.

United var det lag som inledde matchen piggast men varken Barlow eller Greenwood fick till avsluten. Stoke gjorde det svårt för United och spelade väldigt fysiskt. Det var dock ett snyggt mål Stoke gjorde när man sju minuter innan paus tog ledningen, ett skruvat skott som gick in vid stolpen.

United tryckte upp mer i den andra halvleken, främst genom ytterbacken Laird som för dagen var väldigt pigg men laget hade svårt att få utdelning. Närmast var inhopparen Baars som var nära att nicka in en hörna men domarna bedömde att den aldrig var över linjen.

Det hjälpte inte att United fick avsluta matchen med tio man, alla tre byten var gjorda och Barlow klev av skadad. Domaren lade till sju minuters stopptid men United hade det tufft och fick till slut gå av planen mållösa vilket inte händer ofta.

Det var Uniteds andra match i Premier League Cup, tidigare har United besegrat Arsenal med 4-3.

Stoke City – Manchester United 1-0 (1-0)

United: Fojticek; Laird, Dunne (Baars 55), Barratt, Williams B.; Tanner, Garner, Barlow, Puigmal (Mellor 66); Greenwood, Burkart (McGhee 76)