Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Februarimatcherna i Premier League spikade: Kanske en söndag mot Chelsea

Februari bjuder bara på tre omgångar i Premier League. Trots det är det först idag – tio dagar senare än utlovat – som spelschemat för månaden kunde meddelas.

För Manchester Uniteds del har två matcher flyttats.

  • Huddersfield Town (h): United inleder februari med en lördagsmatch på traditionell tid. Avspark 16.00 den 3 februari mot Huddersfield.
  • Newcastle United (b): Dryga veckan senare är det Newcastle på bortaplan. Söndagen den 11 februari klockan 15.15 är det som gäller.
  • Chelsea (h): Hemmamatchen mot Chelsea ligger för närvarande söndagen den 25 februari klockan 15.05. Om Chelsea går till final i ligacupen kommer matchen emellertid att flyttas, då ligacupfinalen spelas den 25 februari.

I tillägg till ligamatcherna ska United i februari spela mot Sevilla på bortaplan och dessutom ligger omgång 5 i FA-cupen i februari. Potentiellt skulle det också kunna klämmas in ett omspel för FA-cupens fjärde omgång i februari, men innan vi kan bekymra oss om det ska vi hantera Derby i omgång 3.

Oavsett är det många lediga dagar för United under inledningen på 2018. Givet avancemang i FA-cupen och inga omspel ska United bara spela elva matcher på årets två första månader, med bara två matcher mitt i veckan. Som en jämförelse gör United totalt nio matcher i underbara december.

Spelschemat i sin helhet »