Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

David Simonsson vann jultävlingen

På julafton körde vi en liten tävling här på Muss.se. Vinnaren är nu korad och David Simonsson kammade hem Silly Season-spelet, då han visste att vi på den femte juldagen fick FIVE CANTONAS i julklapp av vår äkta kärlek.

Vi bad David svara på några frågor.

Vem är årets bästa värvning i United och i ligan?

Årets värvning i United: Svårt men säger nog Matic ändå. Han är viktig på mitten. Har varit lite upp och ner på slutet men det har ju hela laget varit också i och för sig. Annars känns ju Shaw som ett positivt ”nyförvärv”. Hoppas han håller ihop både fysiskt och psykiskt.
Årets bästa värvning i PL måste nog (tyvärr) vara Salah. Säga vad man vill men han har verkligen imponerat.

Vad har du för önskevärvning till United?

Önskevärvning just nu är en offensiv spelare. Antingen en offensiv mitt eller en ren forward. Hazard, Sanchez, Dybala eller liknande.

En realistisk januarivärvning?

Svårt att se någon solklar realistisk värvning till United just nu. Det är en sjuk transfermarknad med kostnader med mera. (Se bara på Liverpools köp av mittback nu sist.) Men å andra sidan så kommer det inte att förändras så det är bara att haka på om vi ska slåss om ligan nästa säsong. Eventuellt någon ytterback som kan bredda truppen.

Borde United sälja av någon spelare?

Tycker väl ändå att Darmian och Blind haft sina chanser och gjort sitt i United. Så om någon skall säljas är de dessa två herrar jag tänker på först.

Till David säger vi grattis! Till er andra önskar vi bättre lycka nästa gång.