Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho sägs förlänga kontraktet

Embed from Getty Images

José Mourinho sägs ha kommit överens med att förlänga sitt kontrakt med Manchester United. Det är den normalt sett välinformerade Andy Mitten som kommer med uppgifterna om att portugisen skall ha förlängt kontraktet till 2021.

Det är i en tidning artikel i The National som Andy Mitten, som varit redaktör för fanzinet United We Stand sedan 1989, påstår att förhandlingarna om ett nytt kontrakt nu lett fram till att José Mourinho skall förlänga sitt kontrakt med Manchester United till 2021. Det nuvarande kontraktet går ut efter nästa säsong, alltså 2019.

Under kvällen har samma information kommit från flera andra håll, bland annat James Ducker på The Telegraph som skriver att det är mycket nära att Mourinho förlänger kontraktet.

Det har varit mycket snack om Mourinho under säsongen, men det är ju helt ärligt inte något nytt för honom. Bland annat påstås han ha flörtat med PSG, något man kan tro och tycka vad man vill om, men det har också tidigare under säsongen ryktats att han också skall förlänga.

Embed from Getty Images

Portugisen anlände till United sommaren 2016. Ligaspelet blev ingen större succé under första säsongen, med en sjätteplats som resultat. Däremot tog laget hem både Ligacupen och avslutade som bekant säsongen med att vinna Europa League. I skrivande stund ligger United tvåa i ligan, har en kommande kvartsfinal i Champions League mot Sevilla och möter Yeovil i FA-cupens fjärde omgång. Ligacupen kan vi ju dock inte försvara efter debaclet mot Bristol City.

Exakt när United kommer annonsera förlängningen kan vi endast spekulera i. Vi återkommer givetvis när detta har skett.