Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Se United mot Chelsea live, boka resa nu

Manchester Uniteds hemmamatch mot Chelsea är nu spikad och supporterklubben har öppnat försäljning av resor (både lösbiljetter och hotellpaket) till matchen.

Söndag den 25 februari med kickoff klockan 14.05 (lokal tid) är det som gäller.

BOKA RESA

Är du intresserad av hotellpaket eller bara biljett?

Hotellpaketet är tre nätter på ett av supporterklubbens hotel, fredag till måndag. Antal nätter går dock att justera både uppåt och nedåt. Biljett och reseledare ingår, i dagsläget dock ej klart om det blir en svensk reseledare på plats. Chans till andra tillval som kickoff, museum och stadium tour med mera kan du boka på din resesida efter bokning.

Priset är från 2900 NOK (baserat på att två delar rum i tre nätter)

Endast matchbiljett:

  • resten fixar du själv
  • självklart kan du även då boka in tillvalen
  • priset är 700 NOK per biljett

Manchester United kräver nu att användare av Supporterklubbens säsongskort måste vara officiell medlem i både Supporterklubben och MUFC England. När man då beställer resa genom Supporterklubben måste man vara gällande medlem i MUSCS (anmälan kan göras här), och medlemskapet i MUFC England kan du enkelt köpa till samtidigt som du bokar resa eller biljett.

BOKA RESA