Matchdag: Tottenham – Manchester United (50 x Wembley)

Välkommen! till denna matchdagsblogg där vi följer Manchester Uniteds bortamatch mot Tottenham i Premier League. Vi bjuder på uppsnack, laguppställningar, matchreaktion och matchfakta. Vi kommer också kommentera eventuella övergångar som blir färdiga under dagen, då det engelska transferfönstret stänger vid midnatt.

Matchdagsbloggen görs idag av Gustav Brinck-Larsen tillsammans med debuterande Adam Fröberg, och troligtvis assisterar även Mikael Österdahl.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS