Spelarbetyg: Huddersfield Town – Manchester United

United tog en relativt stabil seger borta mot Huddersfield och avancerar vidare i FA-cupen. Målen stod Romelu Lukaku för, gånger två, och fler hade/skulle det varit om inte VAR blandat sig i diskussionen i samband med Juan Matas mål.

Embed from Getty Images

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero: 6

Sattes ej på några överdrivna prövningar. Som vanligt ett par oroliga stunder i samband med utsparkar etc. där han blandar och ger, utstrålar osäkerhet.

Ashley Young: 6

Stabil insats. Hade inte lika mycket att hantera från sin kant i jämförelse med Shaw.

Chris Smalling: 6

Klart bättre insats än senast mot Newcastle (svårt att vara sämre..). Styrde jämte VNL och kan vara någorlunda nöjd med sin insats. Lär ej vara aktuell för CL i veckan dock med Bailly tillbaka.

VNL: 6

Första starten på länge för Vigge. Klart mer stabil än när han spelade i Huddersfield senast, då mardrömsdebut.

Embed from Getty Images

Luke Shaw: 5

Missade markering flertalet gånger. Fick inte alls hjälp av Alexis utmed vänsterkanten. Tuff kväll.

Michael Carrick: 7

Bra, stabil och lugn. Hans egenskaper och kvaliteter har saknats i laget under säsongen. Tydligt att hans position är prio i sommar att förstärka/ersätta.

Nemanja Matic: 6

Fortfarande stor skillnad i prestation i jämförelse med säsongsstarten. Ser fortsatt slutkörd ut och hade gjort gott med en paus. Gjorde även han 2-0 men avblåst för offside, utan VAR.

Scott McTominay: 6

Spelade hela matchen och gjorde det utan att briljera. När Pogba och Herrera saknas finns verkligen en chans för honom att visa vad han går för.

Embed from Getty Images

Juan Mata: 7

Utbytt ’80. Bra insats! Inblandad i mycket. Assisterade Lukaku till 1-0. Gör 2-0 i slutminuten av första halveken men nytillskottet VAR ville annat.

Romelu Lukaku: 8

Utbytt ’92. Med sina två mål för kvällen är han nu uppe i 21 mål totalt. Första kassen var ett välarbetat mål tillsammans med Mata, ett riktigt striker-mål. Spel utefter hans styrkor. Andra likaså, effektivt och kliniskt.

Alexis Sanchez: 7

Utbytt ’75. Gjorde inte hemjobbet utmed vänsterkanten, lämnade Shaw helt ensam. Assisterade Lukaku till andra målet, högst bidragande till att kontringen blev av.

Anthony Martial: N/A

Inbytt ’75. För lite speltid för betygsättning.

Jesse Lingard: N/A

Inbytt ’80. För lite speltid för betygsättning.

Eric Bailly: N/A

Inbytt ’92. För lite speltid för betygsättning.

Embed from Getty Images


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS