Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 17/18 – vecka 7

Embed from Getty Images

Veckans lånekoll bjuder på spridda skurar gällande de Unitedspelare som spenderar våren på annan ort än Manchester. Skador stör för vissa, medan vissa gör det synnerligen bra från sina ytterbackspositioner. 

Dean Henderson, Shrewsbury

Tillbaka i Shrewsburys mål efter sin tre matcher långa avstängning. Inledde veckan i onsdags med att släppa in ett mål då Fleetwood besegrades borta med 2-1. Stod åter mellan stolparna hemma mot tabellfyran Rotherham i söndags. Där blev det förlust med 1-0 och Shrewsburys serieledning hänger nu på en skör tråd. Laget är en poäng före Wigan med två matcher mer spelade.

Regan Poole, Northampton

Precis som förra veckan fanns Poole inte med i truppen, vare sig i 1-2-förlusten hemma mot Gillingham eller i 2-2-matchen mot Scunthorpe. Lär lida av managerns experimenterade med elvan och är således inte skadad.

Sam Johnstone, Aston Villa

Aston Villa är nere på kvalplats i The Championship igen. Detta efter en 2-0-förlust mot Fulham. Sam Johnstone spelade, som brukligt, och får ta på sig ett av målen.

Axel Tuanzebe, Aston Villa

Spelade hela matchen mot Fulham som högerback då Steve Bruce fortsätter att satsa på James Chester och John Terry i mittförsvaret. Villa föll som vi tidigare konstaterat med 2-0 och kan inte lastas för nederlaget. Tuanzebe var Villas bästa spelare rent statistiskt och frågan är väl om första matchen från start inte också var starten på en radda matcher med speltid på 90 minuter för Tuanzebe. Det behöver han.

http://gty.im/919335630

Timothy Fosu-Mensah, Crystal Palace

Spelledig i och med att Crystal Palace är utslaget ur FA-cupen.

Matthew Willock, St Johnstone

Hoppade in i 65:e minuten då St Johnstone klarade 0-0 borta mot seriesuveränen Celtic på Celtic Park.

Andreas Pereira, Valencia

Valencia bortaslog Malaga med 2-1 under söndagen. Man gjorde det dock utan Andreas Pereira som fortsatt har problem med akillessenan.

James Wilson, Sheffield United

Efter att ha sett hela ligamötet med Leeds från bänken fick Wilson chansen från start borta mot Leicester i FA-cupen i fredags. Det gick inte alls. Wilson stod för en slätstruken insats och byttes ut redan i paus. Sheffield United förlorade med 1-0 efter att Jamie Vardy avgjort i 66:e minuten.

http://gty.im/919122238

Demetri Mitchell, Hearts

Följde upp förra veckans topprestation i cupen med att spela 90 minuter som vänsterback då Hearts spelade oavgjort, 1-1, borta mot Ross County.

Charlie Scott, Hamilton Academical

Fanns inte med i truppen då Hamilton och Rangers ställde till målkalas. Rangers vann till slut med 5-3 efter att ha haft en 4-2-ledning i paus.