Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Liverpool it is

Embed from Getty Images
Ni vet vad som gäller. Och egentligen handlar det bara om kampen att bli first loser, men det är bara att bita i kudden och acceptera. Det finns ingen anledning att inte spöa Liverpool bara för det.
Med tanke på hur det såg ut i höstas ska det bli oerhört spännande att se vilka linjer José tänker trolla fram i anfallsspelet på Old Trafford. Min gissning är att det, än en gång, överlåts till enmansföretagen. Fortsätter de att leverera som Nemanja gjorde på Selhurst Park senast, så fine.
Huruvida det går att förlita sig på ett 3-2 i 90:e i morgon är jag dock inte så säker på. Jag är hur som helst säker på att jag tillbringar matchtiden i en innebandyhall i Strängnäs och kan inte se den kommande slakten i realtid.
Tidigare har det varit (väldigt) närståendes begravningar, förlossningar av diverse slag och eventuella bröllop som varit giltiga skäl för att inte se United direkt. Nu är det singelpappalivets umbäranden som blir en ny kategori.
På återhörande.
Eller förresten: Måste ju ha in elvan också, först, som seden bjuder. Så här skulle jag formera laget om jag hade sett veckans träningar.

DDG

Valencia – Lindelöf – Smalling – Shaw

Matic – Carrick

Pogba (om han nu är fit och, framförallt, i form, vilket jag visserligen borde sett på träningarna, men vad fan)

Mata – Lukaku – Martial