Spelarbetyg: Manchester United – Swansea City 2-0

Romelu Lukaku och Alexis Sánchez säkrade igÃ¥r en 2-0-seger för Manchester United mot Swansea i Premier League. United lekte med motstÃ¥ndaren i första halvlek igÃ¥r. Pausledningen 2-0 var i underkant. Andra halvlek var sämre men segern var i slutändan hur bekväm som helst.

Betygsättningen är svår den här gången. Kvalitetsskillnaden mellan första och andra halvlek är enorm. Dessutom var Swansea fruktansvärda i första halvlek. Var det United som gjorde Swansea dåliga eller var det Swansea som gjorde United bra?

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dÃ¥lig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 7,5

David de Geas match börjar efter 58 minuter och 48 sekunder. Den tar slut efter 59 minuter och 5 sekunder. Vad lärde vi oss? Inte ett dugg. Men De Gea visade återigen att han är världens bästa målvakt.

Antonio Valencia: 6

Sköter defensiven när han behöver sköta den. Borde dock bidra mer i offensiven en sån här match.

Chris Smalling: 7

Stabil insats även om han inte direkt behöver slita ut sig.

Victor Lindelöf: 7,5

Resolut och på tårna. Vinner boll lite överallt. Kliver fram med bollen vid några tillfällen. En lovande insats som hade lovat mycket mer om inte motståndaren hade varit så tam.

Ashley Young: 6

Nemanja Matic: 7

Står hela tiden på rätt plats och är en starkt bidragande orsak till att United vinner bollinnehavet i överlägsen stil.

Paul Pogba: 6,5

När Paul Pogba är på sitt bästa humör är han bäst i världen i en sån här match. Det var han inte igår. Absolut inte dålig men vi har rätt att begära mycket mer. De enkla passningarna sitter, de svåra är för ofta lite för långa eller lite för korta.

Juan Mata: 6,5

Utbytt 90+1. Bidrar till att Uniteds bolltempo är högt, framför allt i första halvlek. När det hettar till är han dock sällan inblandad. Borde ha gjort ett drömmål för 3-0.

Jesse Lingard: 7,5

Utbytt 76. 1 assist. Spindeln i Uniteds nät. Är lite överallt och driver upp tempot. Fin assist till Sánchez. Borde kanske ha valt passning istället för skott vid något tillfälle.

Alexis Sánchez: 8

Utbytt 75. 1 mål, 1 assist. Sánchez gör sin klart bästa match som Unitedspelare och han får kröna det med både mål och assist. Den Sánchez vi fick se igår är den Sánchez vi hoppades att vi hämtade från Arsenal.

Romelu Lukaku: 7,5

1 mål. Slår till med det matchvinnande målet redan efter fem minuter.

Marcus Rashford: n/a

Inbytt 75. Hann inte uträtta mycket under sin kvart på planen.

Ander Herrera: n/a

Inbytt 76. Kom in och var väldigt aggressiv. Vilket var exakt vad United behövde just då.

Scott McTominay: n/a

Inbytt 90+1. Det finns säkert en anledning till att McTominay kom in när matchen var över.