Muss-podden: #145 ”100kaku” (efter Swansea och inför Man City)

100kaku… Lookaku, alltså, han gjorde sitt 100 PL mål… vi vet, dåligt avsnittsnamn.
I detta avsnitt pratar vi om vinsten mot Swansea, vi tar upp rykten, lyssnarfrågor samt lite inför derbyt mot Man City.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS