Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

WBA it is

Embed from Getty Images
Det är lika roligt att se en presskonferens med José Mourinho som att se pastavattnet gå från 0-gradigt till 30-gradigt. Var jag inte kronisk pessimist sedan länge hade de här två åren vi haft med portugisen garanterat gjort mig till en. Fy för den lede vad trist det är.
Tyvärr har hans mood även påverkat spelet under stora delar av säsongen, som trots detta fortfarande kan resultera i en fullt godkänd andraplats i ligan och en cuptitel.
Men nog om Den Miserable och fokus på vad som ska göras för att bärga silvret. WBA, med stackars city-boundade Jonny Evans som stöttepelare, behöver ännu ett Robbie Earnshaw-mirakel för att fixa nytt kontrakt och det lär fanimej inte bli lättare efter Old Trafford. Detta trots att det inte var mer än ett par år sen Jonas Olsson av alla människor ”sköt” hem segern till Baggiesarna i motsvarande möte. Sker det igen så är inte United värt ett stort silver.
Apropå tråden vi är inne på var det länge sen jag spådde en elva, så varför inte? I samma ögonblick slog det mig att vi har sjukt få skador. Är det bara Romero som är helt väck? Anyways, så känns det som läge för några periferispelare att få chansen från start mot ett bottenlag. Speciellt med tanke på att Spurs och Wembley står för dörren. Jag är till och med inne på att Romelu kan få vila. Sjukt, va? (Jag tror inte att det händer, men det skulle kunna hända).

DDG

Valencia – Bailly – Jones – Shaw

Pogba – Herrera – Matic

Mata – Rashford – Martial

Phil Jones, ja. Remember that guy? Grabben är sjukt nog bara 26 bast och borde rimligen ha sina bästa år framför sig, fotbollsmässigt, that is. Men det har han inte. Om man inte räknar nya bassänger att sätta nya wet vest-rekord i.
Over and out.
5-1 i morgon.
Promise.
Ajuste: Dave är nominerad till PFA Players’ Player of the Year. Hur ofta en målvakt vinner det priset, undrar du? Ja, senast var det en viss Peter Shilton som tog hem det. Samma år som yours truly föddes … I år lär det gå till en Scouse, tyvärr.