Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fred inom en vecka; United mot Bayern München i augusti; två mål och en assist av Lukaku

Manchester United och Shakhtar Donetsk är överens om Freds övergång. Det bekräftades i förra veckan. Fortfarande väntar vi på att också spelaren ska presenteras officiellt. Troligen behöver vi inte vänta så värst länge till.

Annars noterar vi att United avslutar försäsongen 2018 med en bortamatch mot Bayern München och att Romelu Lukaku visar fin form inför VM.

Fred inom en vecka

Detaljer återstår fortfarande att lösa innan vi kan få se Fred posera i Unitedkläder. Klubbarna är överens och givetvis är också United överens med Fred. Allting tyder på att Fred genomförde den obligatoriska läkarundersökningen i förra veckan och att han då också fotograferades och filmades.

Enligt Sky Sports ska de sista detaljerna vara lösta inom en vecka, varefter Fred officiellt kan presenteras som Unitedspelare.

United mot Bayern i augusti

Manchester United kommer att avsluta försäsongen 2018 med en bortamatch mot Bayern München. Söndagen den 5 augusti är det som gäller och avspark är klockan 20.15.

Sedan inleds Premier League helgen 11-12 augusti. Premiärmotståndet får vi besked om på torsdag klockan 10.00.

United kommer totalt att spela sex försäsongsmatcher i år. Laget reser till USA i mitten av juli och ska på andra sidan Atlanten spela mot Club América, San Jose Earthquakes, Milan, Liverpool och Real Madrid. Troligen kommer VM-spelarna vara på semester när laget reser men det kan förmodas att de ansluter under försäsongens gång.

Lukaku lekte med Costa Rica

Belgien vässade igår VM-formen mot Costa Rica i Bryssel. Trots att gästerna överraskande tog ledningen så blev det en enkel belgisk 4-1-seger.

Stor segerorganisatör var Romelu Lukaku, som själv gjorde 2-1 och 3-1 innan han spelade fram till Batshuayi för 4-1. Hade Lukaku valt skott istället för passning hade han sannolikt lämnat planen med ett hattrick.

Lukaku klev av direkt efter 4-1-målet. Marouane Fellaini, liksom Adnan Januzaj, blev kvar på bänken matchen igenom.