Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Martial inte till salu; Bale vill stanna i Real Madrid; Boonen till Belgien

Anthony Martial vill lämna Manchester United men klubben har ingen intention att sälja honom.

Samtidigt ska Indy Boonen vara nära en flytt till Belgien medan Gareth Bale ser ut att bli kvar i Real Madrid.

Martial inte till salu

Anthony Martials agent bekräftade i onsdags att Martial vill lämna Manchester United. Klubbens besked är dock att han inte kommer att få sin vilja igenom. Både BBC:s Simon Stone och Sky Sports rapporterar att källor i United har sagt att anfallaren inte är till salu.

Nu är det givetvis vad United måste säga. Någon stress är det emellertid inte för United. Martials kontrakt löper förvisso ut efter säsongen 2018/19 men United har kontrollen även över säsongen 2019/20, genom ett optionsår i kontraktet.

Vi lär få anledning att återkomma i frågan.

Bale vill stanna i Real Madrid

Efter Champions League-finalen i maj meddelade Gareth Bale att han funderade på att lämna Real Madrid. Detta då han vill representera en klubb där han är given i startelvan. Av diverse olika anledningar framstod United som favorit att värva Bale.

Sedan dess har dock Zinedine Zidane lämnat sin post som tränare. Julen Lopetegui är klar som ersättare och med en ny tränare på plats ser Bale möjligheter i klubben. Hans vilja uppges nu vara att stanna i Real Madrid och slåss för en plats.

Fred nästa vecka

Vi väntar fortfarande på att de sista detaljerna ska lösas innan Fred kan presenteras som Unitedspelare. Det får vi enligt uppgift vänta med till nästa vecka.

Boonen återvänder till Belgien

Indy Boonen ser ut att nobba Manchester Uniteds kontraktsförslag. Istället ska den unga anfallaren vara nära att signera för den belgiska klubben Oostende.

I Oostende kan det väl antas att han kommer att slåss om en a-lagsplats. I United var han den gångna säsongen på gränsen till ordinarie i reservlaget, med tre mål på tolv matcher från start och åtta inhopp. Han gjorde också två mål på sex matcher i Uefa Youth League.

Boonens kontrakt med United löper ut den 30 juni. Han har ett erbjudande från United, bekräftades nyligen av Premier League.

Dagens och gårdagens VM

VM2018 Dag 1: Putins mannar fick drömstart