Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Minst två år till för Marouane Fellaini

Embed from Getty Images

Marouane Fellaini och Manchester United är överens om en fortsättning. Den belgiska mittfältaren har signerat ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Fellaini värvades till Manchester United på deadline day sommaren 2013. Den belgiska VM-spelaren har nu blivit 30 år gammal. På fem säsonger i United har han bidragit med 20 mål över 156 matcher (97 från start).

Under tiden i United har Fellaini vunnit Uefa Europa League (2017), FA-cupen (2016), ligacupen (2017) och Community Shield (2016).

Marouane Fellaini:

Jag är glad att fortsätta min resa som en Manchester United-spelare. Jag fattade det här beslutet för att jag är trivs väldigt bra här. Jag känner också att det här laget, under José, har mycket som vi vill uppnå.

Jag skulle vilja rikta ett speciellt tack till José för den tillit han alltid har visat mig. Mitt fokus är nu på VM och jag ser fram emot en framgångsrik säsong.

José Mourinho:

Jag är väldigt glad att Marouane stannar hos oss.

Jag trodde alltid på hans vilja att stanna med klubben och jag är mycket belåten att han har signerat ett nytt kontrakt.