Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United överens med Alex Sandro; Inter vill ha Darmian; Willian-nyheter

Mitt i VM-festen fortsätter vi att bistå med silly-nyheter och annat intressant gällande Manchester United. Idag får ni möjlighet att läsa om Uniteds jakt på brassarna Alex Sandro och Willian, samt Inters försök till att värva Matteo Darmian.

I övrigt finner ni även en uppdatering gällande Tosin Kehinde och ett par spelare som gör sig redo för försäsong.

United överens med Alex Sandro

Ja, om vi ska tro Duncan Castles färska silly-nyheter så är detta fallet. Han menar nämligen, i sin senaste podcast, att Manchester United ska ha kommit överens med Alex Sandro om spelarens villkor. Den 27-åriga vänsterbacken vill till United, men Juventus håller ut för ett bud på 60 miljoner euro, menar Castles.

Embed from Getty Images

Som vi berättat innan; När Castles kommer med nyheter gällande United, är det alltid värt att lyssna. Han har bra kontakter med framförallt José Mourinhos entourage, och benämns av vissa som United-managerns ”högra hand” ut till media.

Om det ligger någon sanning i detta får vi helt enkelt vänta med att se, men faktum är att Castles haft rätt både vad gäller Fred och Dalot tidigare i sommar, vilka han tidigt berättade var nära United. Även då i sin podcast.

Inter i kontakt med Darmian

Efter att Juventus gjort klart med en ny högerback i Valencias Joao Cancelo, har ryktena kring Matteo Darmian avtagit drastiskt. Nu har dock den normalt sett väldigt trovärdiga Gianluca Di Marzio kommit med nya uppgifter, den här gången gällande Inter.

Di Marzio menar nämligen att Milano-klubben har haft kontakt med Darmians agent om en potentiell övergång. United sägs vara ute efter runt 20 miljoner euro för 28-åringen. Samtal mellan parterna pågår.

https://twitter.com/utdxtra/status/1014284393681227777

Vad Chelsea vill ha för Willian

Enligt The Telegraph, vill Chelsea hellre sälja Willian till Barcelona än till Manchester United – såvida de inte kan få Anthony Martial i affären.

Chelsea ska vara sugna på att sälja Willian för att öppna upp pengar till att förstärka truppen, menar tidningen. Men endast om Barcelona (eller annan klubb utanför England, får vi anta) kan tänkas möta värderingen av brassen på 60 miljoner pund.

Detta skulle mycket väl kunna vara anledningen till att Manchester United stannat av i sin jakt på Willian (vi har sett allt färre rykten på senare tid), då det rapporterats av flertalet medier att klubben inte vill sälja Martial till en direkt konkurrent.

Kehinde till Championship?

Tosin Kehindes kontrakt med Manchester United gick ut i söndags och klubben har ännu inte annonserat att det skett en förlängning. Nu kommer All Nigeria Soccer med egna uppgifter om att ett flertal Championship-klubbar ska vara intresserade av 20-åringens tjänster.

Klubbarna som ska ha varit i kontakt med yttermittfältarens agent är Nottingham Forest, Queens Park Rangers, Reading, Derby County och Brentford. Men det ska även finnas intresse från andra klubbar. United för fortfarande konversationer med Kehinde om en kontraktsförlängning, menar All Nigeria Soccer.

Artikeln avslutas med information om att Kehinde, som ännu inte debuterat i Uniteds seniorlag, även finns på radarn hos klubbar från Spanien, Österrike, Frankrike, Turkiet, Holland, Norge och Sverige.

Semester-träning pågår för fullt

Andreas Pereira och Luke Shaw visar att de är i fullt schå med att trimma kropparna till försäsongslägret i USA om ett par veckor.

https://www.instagram.com/p/BkyJ8OSh4or/?hl=sv&taken-by=andreaspereira

Gårdagens VM

VM2018 Dag 19: Mourinho, du behöver inte köpa en ny mittback