Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sir Alex Ferguson tackar för stödet: Jag kommer tillbaka och tittar senare under säsongen

På torsdagen fick vi ett av skönaste meddelandena vi kunde få från Manchester United. Sir Alex Ferguson själv skickar sina varmaste hälsningar och tack för allt stöd han fått under tiden sedan han blev dålig.

Videomeddelandet ser ni i sin helhet här, för den som vill uppdateras på vad som hänt så läser ni det nedan.

Det var lördagen den femte maj som vi nåddes av det extremt jobbiga meddelandet från United:

”Sir Alex Ferguson har idag akut opererats för en hjärnblödning.

”Operationen gick väldigt bra men han behöver en period av intensivvård för att optimera hans återhämtning. Hans familj ber om att få avskildhet i den här frågan.”

Fyra dagar senare kom beskedet att han fått lämna intensivvårdsavdelningen, men information om hur han faktiskt har mått har varit knapphändig sedan dess.

Embed from Getty Images

Men idag nåddes vi alltså av detta glädjebesked, och att det är Sir Alex själv som sitter framför kameran ger i alla fall mig en oerhört bra känsla.

Det är nära nog omöjligt att sia om eventuella handikapp efter en hjärnblödning. Hur stor den är, var i hjärnan den skedde med mera påverkar återhämtningen, men att Sir Alex sitter upp och pratar är ett mycket gott tecken.

Vi (eller i alla fall jag) fällde en liten glädjetår tack vare detta besked och hoppas att det är ett gott omen inför säsongen som kommer.