Muss-podden: #156 ”Positivt”

Har ni något att göra innan United spelar kl 02.00? inte? vad bra, för ännu ett avsnitt är ute så ni har något att göra, vi pratar om hur försäsongen har varit och kommer påverka oss inför den kommande säsongen, vi tar upp lyssnarfrågor, vi går ut med en tävling och övergångsrykten i vanlig ordning

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS