Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uniteds ståndpunkt gällande Mourinho; Aktier fortsatt på uppgång

I dagens nyhetssvep får ni möjlighet att läsa bland annat om Uniteds ståndpunkt gällande José Mourinho, vem som dömer mot Burnley och ett par spelares sympatier för fansen.

I övrigt fortsätter Uniteds aktier att gå starkt medan klubbens nya bortaställ har lanserats.

Klubbens ståndpunkt gällande Mourinho

Efter en andra förlust i rad – förnedrande 0-3 på hemmaplan mot Tottenham – fortsätter många att ropa efter José Mourinhos avgång som United-manager. Manchester Evening News har idag släppt en artikel, med egna källor, gällande klubbledningens ståndpunkt i frågan.

”United har inga planer på att sparka Mourinho. Ed Woodward, klubbens VD, gav Mourinho ett nytt tvåårsavtal så sent som i januari och MEN Sport har förstått att ledningen förblir trygg i att managern kan vända på saker och ting”, skriver tidningen.

Embed from Getty Images

Zinedine Zidane, som lämnade Real Madrid i maj efter tre raka Champions League-titlar, har ofta kopplats ihop med United som en het kandidat att potentiellt ersätta Mourinho. Detta har dock dementerats från flera håll.

”Varför skulle vi diskutera Zidane när det inte finns något jobb ledigt?”, sade en källa inom klubben till MEN tidigare.

Simon Stone, som jobbar för BBC och har bra kontakter inom klubben, instämmer och fyller i ytterligare.

”Man United förblir självsäkert att José Mourinho kan vända den nuvarande situationen. Det finns sympati för managerns åsikt att den första halvlekens framträdande igår kväll var väldigt bra. Burnley (en poäng från de tre senaste och Europa League-match på torsdag) härnäst”, skriver Stone på twitter.

United-aktier går fortsatt bra

Trots två väldigt svaga resultat på drygt en vecka, så har Uniteds aktiekurs fortsatt att stiga. Detta enligt Ciaran Kelly på Manchester Evening News.

Moss dömer mot Burnley

Nu har domarna till nästa Premier League-omgång offentliggjorts. För Uniteds del väntar Burnley på bortaplan (söndag 2/9) där 47-årige Jonathan Moss kommer att hålla i visselpipan.

Shaw & Pogba med sympatier för fansen

Luke Shaw – som var en av få ljusglimtar under matchen igår – tackar fansen för det fantastiska stödet i all nedstämdhet efter förlusten.

Paul Pogba, som i sin tur inte hade någon vidare match igår, pratade med franska RMC efter debaclet och bad om ursäkt till lagets supportrar.

Lansering av nya bortastället

Vi skrev tidigare idag en artikel om den nylanserade bortatröjan. Den har ni möjlighet att ta del av nedan.

Nya andrastället lanserat