Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Damerna på MUTV; Paqueta intressant; Åttaårsjubileum för Berba

Embed from Getty Images

Manchester United är som bekant i Schweiz för möte med Young Boys i kvällens CL-premiär. I väntan på matchdagsbloggen och uppsnacket kring matchen så kommer här ett något tunt nyhetssvep. Vi noterar till vår glädje att Uniteds damer går att se på MUTV i Sverige i morgonkväll, att en brasiliansk mittfältare verkar vara intressant och att Dimitar Berbatovs pärla mot Liverpool fyller år just idag. 

Damernas match på MUTV

Det är inte bara Manchester Uniteds herrar och juniorer som spelar veckomatch denna vecka. Även damlaget är i elden och det imorgon torsdag hemma mot Sheffield United. Matchen kommer att sändas i MUTV med start klockan 21.30. Matchen är inte låst, varför det är möjligt för de med MUTV-abonnemang i Sverige att se matchen. Sheffield United jagar säsongens första seger när man kommer till Leigh Sports Village för möte med United. I premiären föll man med 2-0 mot Durham. United å sin sida vann, som vi rapporterade om, sin seriepremiär med makalösa 12-0 mot Aston Villa.

Det står även klart att juniorernas möte med Young Boys kommer att visas på MUTV. Den matchen är däremot låst, varför det enbart är engelska tittare som har möjlighet att se den. Den matchen sparkar igång klockan 16.00 svensk tid.

Ögonen på Lucas Paqueta

Med transferfönstret stängt för den här gången har det varit relativt tyst kring United och klubbens eventuella affärer i vinter eller kommande sommar. Eller ja, egentligen har väl den tystnad som rådde under sommarmånaderna fortsatt under hösten och säsongsinledningen. För att kittla Silly Season-nerverna lite snappar vi idag upp att franska Le10 Sport menar att United inlett diskussioner med Flamengo om en övergång för den 21-årige mittfältaren Lucas Paqueta. Brassen spås en lysande framtid och har tidigare kopplats ihop med AC Milan, Barcelona och PSG. Paqueta ska ha en utköpsklausul på motsvarande 44 miljoner pund, men United ska ha förhoppningar om att spelaren ska gå att lösa lite billigare än så. Paqueta står noterad för sex mål på 28 matcher i den brasilianska ligan i år och fanns med i den brasilianska landslagstruppen till mötena med USA och El Salvador tidigare i september.

Embed from Getty Images

Den här dagen…

…för åtta år sedan erövrade en viss bulgar en plats i många Unitedhjärtan.