Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho: ”Pogba kommer aldrig vara kapten igen”

Förhållandet mellan José Mourinho och Paul Pogba ser ut bara att bli sämre och sämre. Enligt rapporter som kommit nu ikväll skall Mourinho ha sagt till Pogba och resten av spelartruppen att fransmannen aldrig mer kommer vara kapten för Manchester United.

Embed from Getty Images

Rapporterna kommer samstämmigt från England, bland annat från Paul Hirst på The Times och Rob Dawson på ESPN, och anledningen till att Mourinho tagit detta beslut skall vara Pogbas kommentarer efter matchen mot Wolves, där han gick ut i media och sa att United borde spela betydligt mer offensivt på hemmaplan. Något som det som supporter är svårt att säga emot, men som tydligen gjort Mourinho förbannad.

Enligt Paul Hirsts artikel skall en källa på Carrington sagt att ”José Mourinho sa till spelarna att Paul Pogba inte kommer vara kapten eftersom han inte representerar vad en kapten är och att Manchester United är större än en spelare”.

Pogba har den här säsongen agerat kapten i de matcher där Antonio Valencia inte medverkat. Någon uttalad andrekapten har han inte varit, det har Mourinho inte velat utse någon till. Och ikväll kommer vi få se en annan kapten oavsett, då varken Valencia eller Pogba är med i matchtruppen.

Vi får se hur detta utvecklar sig de närmaste dagarna.