Muss-podden: #163 ”Hej då, Mou” (efter West Ham)

I veckans avsnitt pratar vi om vad fan United håller på med, vad fan Mourinho håller på med, vi dyker ner i era lyssnarfrågor och så pratar vi lite inför tisdagens match mot Valencia som vi antagligen kommer förlora.
Välkommen till världens för tillfället negativaste svenska fotbolls podd.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2019 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS