Spelarbetyg: Manchester United – Arsenal 2-2

Manchester United mötte Arsenal på Old Trafford i en trevlig tillställning. 2-2 blev slutresultatet där Arsenal tog ledningen två gånger om men United hittade tillbaka genom Martial och Lingard.

José Mourinho valde att skicka ut en defensiv elva där Rojo gjorde första tävlingsmatchen för säsongen. Paul Pogba och Romelu Lukaku inledde matchen pÃ¥ bänken och enligt José var det pÃ¥ grund av “taktiska skäl”. Diogo Dalot gjorde sin första framträdande i Premier Leauge och Eric Bailly var tillbaka för första gÃ¥ngen sedan hemmamatchen mot Newcastle tidigare i november. Manchester United ligger nu Ã¥tta poäng bakom en Champions League-plats

Betygsskala: 1–10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea: 5,5

Det tar emot att skriva det men De Gea stod för en tavla när han släppte Arsenals 1-0-mål. Gjorde två jätteräddningar som räddar hemmalaget under andra halvleken.

Diogo Dalot: 6

Hade det jobbigt under första halvleken där Arsenal hotade mycket via hans kant. Spelade upp sig under andra halvleken och är pigg. Ser framemot fler matcher med honom i startelvan.

Eric Bailly: 6

Gör en okej insats rent generellt. Tror fortfarande mycket på Bailly, bara han får tillräckligt med förtroende.

Chris Smalling: 6

Leder backlinjen och är kvällens lagkapten. Står för en godkänd insats.

Marcus Rojo: 5

Det var länge sedan man såg Rojo i spel. Matchen var hans första för säsongen och det säger en hel del. Under första halvleks står han för en fin frispark som leder till United kvittering. I andra halvleken däremot väljer han att ge bort bollen som ger Arsenal en kortvarig ledning. Klumpig i sitt spel, riskerade att få rött kort tidigt i matchen.

Matteo Darmian: 6

Precis som Dalot, Bailly och Smalling gör även han en godkänd insats. Deltar inte så mycket i det offensiva spelet men sköter sig defensivt.

Nemanja Matic: 6

Har skrivit det förr och skriver det nu. Matic är trött, sliten och behöver vilas. Trots det gör han en godkänd insats. Någon som kan förklara varför Fred var helt utanför truppen? Klubbens fjärde dyraste värvning någonsin.

Ander Herrera: 6,5

Står för en fin insats och spelar dessutom fram till Martials 1-1-mål. På något sätt känner jag att det är alltid fint att se Herrera i startelvan.

Jesse Lingard: 6

Får inte till det så mycket och är ganska osynlig under första halvleken. Försökte jobba upp sig och fick tillslut utdelning när han piggt och vaket fick in 2-2. Snyggt!

Marcus Rashford: 6

Springer och sliter. Han vet vad det betyder att spela för Manchester United. Överlag en fin insats. Hotar konstant.

Anthony Martial: 6,5

Så mycket fotboll i den kroppen. Så stor potential och så fin spelare. Gör mål och en helt godkänd match. Oroväckande att han kliver av skadad (?). Verkade vara känning och kanske en säkerhetsåtgärd att han byttes ut, men inget är bekräftat.