Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho i bråk med Shaw; Damerna i kvartsfinal; Klirr i kassan för Molde

Embed from Getty Images

Det händer mycket i och omkring Manchester United just nu. Medan nya tränare tar plats stormar det fortfarande kring vad som varit. I dagens nyhetssvep blir det lite skvaller om en ouppklarad strid. Det blir också en uppdatering om damlaget.

Ett sista bråk

Mourinho är som bekant borta men det betyder inte att det inte fortsätter att snackas om honom. En av hans förmodligen många ouppklarade kontroverser i klubben ska ha varit ett bråk mellan honom och Luke Shaw.

Embed from Getty Images

Det är Daily Mail som rapporterar att bråk ska ha utbrutit mellan Mourinho och Shaw inför mötet med Fulham för några veckor sedan. Mourinho sägs ha blivit irriterad över att Shaw inte ansåg sig vara redo för matchen och sedan dess har engelsmannen som bekant varit borta från spel. Det sägs till och med att de båda inte ska ha pratat med varandra sedan matchdagen den 8 december.

Men nu verkar det vara frid och fröjd, åtminstone för Shaw. Han anlände idag leendes till träningen och han sägs stå redo för spel när United möter Cardiff på bortaplan på lördag.

Damerna i kvartsfinal

Manchester Uniteds damlag håller som bekant högt, jämt och vinsttätt tempo såväl i ligan som i andra turneringar. Efter att man vunnit sin grupp i Continental Cup är det nu dags för kvartsfinal. Där kommer man att möta West Ham som slutade två i sin grupp efter Arsenal.

Matchen kommer att spelas onsdagen den 9 januari på hemmaplan för våra damer, alltså på Leigh Sports Village.

Pengar på banken för Molde

Solskjaer går som bekant till Manchester United efter att ha tillbringat tre år som tränare i Molde. För besväret sägs det att Molde kan komma att få så mycket som £7.2m i kompensation för att släppa den gamle Unitedspelaren. Sanningshalten i detta går att ifrågasätta och ingen av klubbarna har än så länge varken bekräftat eller dementerat. Skulle rapporterna vara korrekta rör det sig om en permanent övergång för norrmannen till sommaren, säger källan.

Simon Stone, reporter på BBC, meddelade dock idag cirka lunch att kompensationen ska ligga på £500,000 och att det inte finns några ytterligare förslag på bordet som skulle innebära permanent kontrakt för Solskjaer i klubben.