Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Presskonferens: Pogba är redo; Rojo skadad

Ole Gunnar Solskjaer och hans mannar är åter i Manchester efter att ha varit på träningsläger i Dubai under veckan.

Under torsdagskväll höll han en presskonferens där han meddelade att Paul Pogba är  redo för matchen på söndag. Samtidigt meddelade han att Rojo är skadad och har åkt till Argentina för behandling. Det är oklart när han är tillbaka. 

Presskonferens

Paul Pogba är redo. Det meddelade Solskjaer på presskonferensen inför bortamatchen mot ”Spurs” på söndag. Han sade också att Marcus Rojo är återigen skadad och kommer vara borta ett tag.

Embed from Getty Images

Han valde att hylla Tottenham, skyttekungen Harry Kane och managern Mauricio Pochettino som kopplas allt starkare till Manchester United.

”En enorm målskytt. Fantastisk utanför straffområde och inne i straffområde. Han missar aldrig en chans så vi måste se till att han inte får några på söndag.”

”Det finns anledningar till att han (Pochettino) ryktas hit. Det betyder att du har gjort ett bra jobb. Men det är inte mitt jobb att betygsätta andra tränare. Jag har mitt jobb och måste fokusera på det.” 

”Varje match är ett test för oss. Men matchen på söndag är givetvis en stor sådan, och mot ett topplag. Vi vill komma närmare dem och för att göra det måste vi göra det jättebra.” 

På frågan hur laget kommer ta sig an matchen svarade Ole Gunnar Solskjaer så där:

”Vi måste vara vakna för vi kommer möta ett av ligan bästa lag. Vår styrka är att anfalla och det är det vi ska försöka göra. Vi kommer kanske inte få lika många chanser mot Tottenham som vi fick mot dom andra lagen vi har mött men det gäller att utnyttja det vi får.” 

”Varje match och varje dag som går kommer vi närmare och närmare hur vi vill spela. Matcherna vi har spelat hittills har inte varit dåliga men det finns alltid saker att förbättra.” 

All information om matchen på söndag och möjliga startelvor hittar du här. 

Uppdatering: Nu med hela presskonferensen nedan.