Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

McTominay kan lånas ut; Baby boom; Valencia stannar

Embed from Getty Images

I dagens nyhetssvep kollar vi in vad som händer i januarifönstret, som än så länge varit väldigt lugnt för oss. Vi kollar även in somliga spelares nytillskott och avslutar med en matchpåminnelse.   

Scott till Skottland?

Igår rapporterade vi om Fellainis minskade antal spelminuter sedan OGS tillträde. En annan som inte heller han fått särskilt mycket tid ute på planen är Scott McTominay. Skottens hittills enda inhopp kom i 91a minuten Tottenham senast och nu kanske en utlåning är i antågande.

Det ryktas om att den 22 åriga mittfältaren skulle vara aktuell för en utlåning till en annan engelsk klubb alternativt skotsk sådan. Huruvida Manchester United faktiskt är beredda att låna ut honom är dock inte bekräftat. Men det ryktas om att det är Celtic som leder dragkampen.

Baby boom Manchester

Inte mindre än sju spelare i Manchester United har nyligen fått påök i sina respektive familjer. Strax innan jul fick Lukaku och hans flickvän en pojke. Tätt därefter fick Pogba och hans flickvän Maria Salaues också  en son. Dessutom välkomnade Matic i helgen sitt tredje barn till världen. Dessutom väntar ytterligare en rad spelare tillskott. Fred, Lindelöf, Smalling och Darmian går alla i väntans tider.

Valencia stannar

Valencia har kanske inte haft sin mest framgångsrika säsong såhär långt. Det har fått många att skaka på huvudet åt den nu 33-åriga högerbacken som varit i klubben sedan 2009. Spekulationerna pekade åt att Valencia, som har ett kontrakt som löper ut till sommaren, har hängt löst under Mourinhos tid i klubben och att hans tid i klubben skull närma sig sitt slut redan under detta transferfönster. Men nu verkar det som att ecuadorianen blir kvar, åtminstone till sommaren.

Match för reservlaget

Avslutningsvis påminner vi om att reservlaget ikväll möter PSV. Du kan se matchen kl 20:00 på MUTV och Viasat.