Officiellt: Regan Poole på lån säsongen ut

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds påläggskalv Regan Poole, 20 år, lämnar klubben på lån säsongen ut. Ny klubbadress? Newport County i League Two.

Mittbacken lämnar nu ungdomsakademin i jakt på ordinarie speltid i ett seniorlag – något som förhoppningsvis kan hjälpa walesaren att ta ytterligare kliv i sin utveckling. Vi önskar Poole, som också varit lagkapten för reservlaget ett antal gånger under säsongen, ett stort lycka till i Newport!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS