OFFICIELLT: Martial skriver nytt långtidskontrakt

Embed from Getty Images

Efter otaliga om och men är det äntligen officiellt – Anthony Martial har förlängt sitt kontrakt med Manchester United! Det nya kontraktet sträcker sig till 2024, med en option på ytterligare ett år, och innebär dessutom ett rejält lyft i lönekuvertet.

I somras bekräftade fransmannens agent, Philippe Lamboley, att Martial ville lämna klubben. José Mourinho rapporterades vara okej med att släppa Uniteds guldklimp – men klubbledningen höll inte med och blockerade därmed en flytt.

Sedan dess har Mourinho fått sparken och hela klubben har fått ett remarkabelt lyft både spel- och stämningsmässigt. Så stort att Martial nu valt att stanna. Strålande nyheter att avsluta årets första månad med!

Huvudpersonen själv berättar om känslorna efter förlängningen.

– Jag älskar tiden i den här klubben. Från dagen jag kom hit har jag känt mig som en del av United-familjen och jag har varit otroligt ödmjuk och överväldigad över värmen från våra supportrar, som fortsätter att häpna mig med sin stöttning, säger han till klubbens hemsida.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS