Muss-podden: #181 ”Kimbappé” (efter PSG)

I detta avsnitt gästas vi av Muss egen Björn Appelgren, vi pratar om förlusten mot PSG, vi går igenom era lyssnarfrågor och så tar vi upp våra tankar kring den kommande FA-cup matchen mot Chelsea på Stamford Bridge.

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS