Naomi Hartley lånas ut till Sheffield United

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds damer fortsätter att låna ut spelare till Sheffield United. Naomi Hartley blir tredje spelare att lämna United för seriekonkurrenten denna vinter. 

Anfallaren Eboni Salmon gick den 4 januari, reservkeepern Fran Bentley följde efter den 8 februari. Under fredagen meddelade Manchester United att Naomi Hartley blir den tredje spelare som lånas ut till seriekonkurrenten Sheffield United. Försvarsspelaren Hartley har medverkat i tre seriematcher denna säsong och lämnar, av förståeliga skäl, i jakt på speltid. Sheffield United ligger på åttonde plats i andradivisionen och har skrapat ihop 13 poäng på lika många matcher.

Hartley ses som en talangfull back och var en del av Englands U19-trupp under den årliga La Manga-turneringen i Alicante i månadsskiftet februari-mars. Hartley startade då den avslutande matchen mot Schweiz.

Vi önskar Naomi Hartley lycka till!