Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Arsenal

Embed from Getty Images

Manchester United reser idag, lördag, till London för mötet med Arsenal på Emirates Stadium. Matchen är först imorgon, men detta betyder också att vi redan nu fått tillgång till vilka spelare som ingår i matchtruppen.

De största utropstecknen är att Anthony Martial och Nemanja Matic är tillbaka i laget efter en tids frånvaro på grund av skada – något som Ole Gunnar Solskjaer hintade om på sin presskonferens redan igår.

Två spelare som båda fanns med på träningen igår, efter en tids skadefrånvaro, var Ander Herrera och Jesse Lingard. Men då ingen av dem finns med i truppen får vi anta att de inte anses vara tillräckligt redo än.

Följande spelare har rest med laget till London, enligt Manchester Evening News:

Målvakter: De Gea, Romero, Grant
Försvarare: Dalot, Shaw, Lindelöf, Smalling, Rojo, Bailly, Young
Mittfältare: Pogba, McTominay, Fred, Matic, Andreas Pereira
Anfallare: Greenwood, Rashford, Chong, Martial, Lukaku

De spelare som fortsatt är frånvarande är Antonio Valencia, Matteo Darmian, Juan Mata, Alexis Sanchez, Phil Jones, Ander Herrera och Jesse Lingard.

Ett stort plus är att Paul Pogba är tillbaka i laget efter avstängningen mot PSG i onsdags. Det är samtidigt fortsatt väldigt kul att se att spelare som Mason Greenwood och Tahith Chong fortsatt får förtroendet. Huruvida de får plats på bänken eller läktaren under matchen återstår att se.

Vår inför-rapport till matchen finner ni nedan:

Inför: Arsenal – Manchester United